ROTTING CHRIST Pro Xristou Album Review

 Αυτό το βίντεο αφορά μια κριτική του νέου άλμπουμ των Rotting Christ, Pro Xristou, από τον Banger, έναν YouTuber που διαχειρίζεται ένα κανάλι κριτικών metal που ονομάζεται BANGERTV - All Metal.

Ο κριτικός, Banger, παραδέχεται ότι δεν ήταν πολύ επικριτικός για το προηγούμενο άλμπουμ του συγκροτήματος και του έδωσε υψηλή βαθμολογία 4 στα 5 κρανία. Ωστόσο, νιώθει ότι οι γούστα του στη metal μουσική έχουν αλλάξει και ότι είναι πιο επικριτικός τώρα.

Το Pro Xristou είναι ένα black and folk metal άλμπουμ, το οποίο αποτελεί στροφή από το συνηθισμένο black metal στυλ των Rotting Christ. Ο Banger απολαμβάνει αυτήν την αλλαγή, επειδή πιστεύει ότι το black metal ακούγεται καλύτερα όταν δεν είναι mainstream. Από την άλλη, πιστεύει ότι το folk metal ωφελείται από μια μεγάλη παραγωγή.

Ο κριτικός αρέσκεται στα πιασάρικα ρεφρέν και στις μελωδικές Gothic lead κιθάρες σε αυτό το άλμπουμ, βρίσκοντάς τες να θυμίζουν το τελευταίο άλμπουμ των Paradise Lost, Obsidian. Ωστόσο, επικρίνει το άλμπουμ γιατί είναι επαναλαμβανόμενο και στερείται ποικιλίας.

Ένα συγκεκριμένο τραγούδι, το Yggdrasil, ξεχωρίζει γιατί έχει πάρα πολλές λεκτικές φράσεις στα ελληνικά. Ο κριτικός το βρίσκει δύσκολο να το καταλάβει.

Συνολικά, ο Banger απολαμβάνει το άλμπουμ και του δίνει βαθμολογία τρία και μισό στα πέντε κρανία. Εξηγεί ότι μια βαθμολογία τρία και μισό είναι μια καλή βαθμολογία και σημαίνει ότι του άρεσε το άλμπουμ.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Iron Maiden στην Ελλάδα

Βοηθήστε στην καταπολέμηση του εθισμού στα οπιούχα παίρνοντας το άλμπουμ του συγκροτήματος Philly Area

Πρεμιέρα βίντεο: Embrace Darkness at Night στο "Credo Certainly Not Tomorrow"