Πιάσε μπλουζάκι The New METALSUCKS Ltd. Edition για την υποστήριξη της ισότητας των γυναικών

Γεια σου. Διασκεδάζουμε εδώ σωστά; Λάβαμε τα αστεία και τα δύσκολα σχόλια για τη metal μουσική που αγαπάς ή αγαπάς να μισείς, τελικά. Αλλά ξέρετε τι δεν είναι αστείο ή κάτι που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη; Ισότητα. 

Πάντα είχαμε την άποψη ότι το metal είναι για όλους — και ελπίζουμε να νιώθετε το ίδιο. Αυτή την Παρασκευή είναι η Ημέρα Ισότητας των Γυναικών και για να το γιορτάσουμε, συνεργαζόμαστε με το Gimme Radio για να κυκλοφορήσουμε ένα μπλουζάκι περιορισμένης έκδοσης που όχι μόνο δείχνει την υποστήριξή σας για τα δικαιώματα των γυναικών, αλλά το κολλάει και στον άντρα.

Σωστά; Το 100% των εσόδων που θα προκύψουν από κάθε πώληση θα πάει απευθείας στο Planned Parenthood με τη βοήθεια του Gimme Radio και της ευγένειας του The Orchard. Με κάθε πουκάμισο που πωλείται, 15 δολάρια θα πάνε στον κορυφαίο μη κερδοσκοπικό οργανισμό αναπαραγωγικής υγείας της χώρας.

Όλα αυτά είναι ως απάντηση στις περιττές πράξεις που έλαβε το Ανώτατο Δικαστήριο νωρίτερα αυτό το έτος, καθώς τερμάτισαν τις προστασίες που παρείχε ο Roe εναντίον Wade . Πιστεύουμε ότι αυτό δεν είναι μόνο ένα ζήτημα δικαιωμάτων των γυναικών, αλλά μια κατάφωρη υπέρβαση που επηρεάζει και τους άνδρες και τα άτομα που δεν είναι δυαδικά.

Πριν πληκτρολογήσετε θυμωμένα "WOKE GARBAGE" στην ενότητα σχολίων, σκεφτείτε το. Από τις 24 Ιουνίου, οι γυναίκες στη μισή σχεδόν χώρα έχουν χάσει πολύ απτά τα δικαιώματά τους. Σχεδόν τα μισά από τα νομοθετικά σώματα των πολιτειών της χώρας είτε έχουν θεσπίσει είτε έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία θέσπισης νομοθεσίας κατά των αμβλώσεων. Μόλις περάσουν, οι γυναίκες μένουν να αναρωτιούνται πώς μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αμβλώσεις και άλλες δυνητικά σωτήριες διαδικασίες χωρίς να οδηγηθούν στη φυλακή.

Πηγαίνετε λοιπόν στο νέο μας Web Store και δείξτε στις γυναίκες της ζωής σας κάποια εκτίμηση για την υποστήριξη της ισότητας των γυναικών παντού. Αλλά να θυμάστε - η αγορά ενός πουκάμισου που δείχνει την υποστήριξή σας δεν αρκεί. Βγείτε εκεί έξω και κάντε κάτι για να βοηθήσετε στην οικοδόμηση μιας πιο ίσης κοινωνίας για όλους.

The post Μπλουζάκι Grab The New METALSUCKS Ltd. Edition για την υποστήριξη της ισότητας των γυναικών εμφανίστηκε πρώτα στο MetalSucks .

διαβάστε περισσότερα στην πηγή https://www.metalsucks.net/2022/08/25/grab-the-new-metalsucks-ltd-edition-t-shirt-in-support-of-womens-equality/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Iron Maiden στην Ελλάδα

Βοηθήστε στην καταπολέμηση του εθισμού στα οπιούχα παίρνοντας το άλμπουμ του συγκροτήματος Philly Area

Πρεμιέρα βίντεο: Embrace Darkness at Night στο "Credo Certainly Not Tomorrow"