DARK TRANQUILLITY – Wayward Eyes (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

Οι θρυλικοί Dark Tranquillity επέστρεψαν δυναμικά με το νέο τους άλμπουμ "Endtime Signals". Η κυκλοφορία αυτή δεν είναι απλώς ένα ακόμα άλμπουμ, αλλά μια συναρπαστική εμπειρία για κάθε λάτρη του melodic death metal. Το “Endtime Signals” συνδυάζει την ωριμότητα των δεκαετιών που έχουν περάσει με την ακατέργαστη ενέργεια των πρώτων τους κυκλοφοριών.
 Η μουσική τους εξελίσσεται διαρκώς, κρατώντας το κοινό τους σε εγρήγορση και γεμάτο προσμονή για το επόμενο βήμα τους. Η κυκλοφορία συνοδεύεται από το καθηλωτικό video του κομματιού “Wayward Eyes”, σκηνοθετημένο από τον διάσημο Patric Ullaeus.
 Το video αποτυπώνει την ατμόσφαιρα και το σκοτεινό συναίσθημα του δίσκου, ενισχύοντας την εμπειρία ακρόασης και προσφέροντας στους φανς μια οπτική έκφραση της μουσικής τους.

 Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την απόλυτη metal εμπειρία που προσφέρουν οι Dark Tranquillity με το “Endtime Signals”.
 Ανακαλύψτε το άλμπουμ τώρα και αφεθείτε στο ταξίδι που προσφέρουν οι κορυφαίοι του είδους. Δείτε το νέο τους video “Wayward Eyes” και μπείτε στον σκοτεινό κόσμο που δημιουργούν με τη μουσική τους. Αγοράστε το άλμπουμ σήμερα και γίνετε μέρος αυτής της θρυλικής πορείας

.
Η tracklist του “Endtime Signals” είναι:
Shivers And Voids
Unforgivable
Neuronal Fire
Not Nothing
Drowned Out Voices
One Of Us Is Gone
The Last Imagination
Enforced Perspective
Our Disconnect
Wayward Eyes
A Bleaker Sun
False Reflection

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Iron Maiden στην Ελλάδα

Βοηθήστε στην καταπολέμηση του εθισμού στα οπιούχα παίρνοντας το άλμπουμ του συγκροτήματος Philly Area

Πρεμιέρα βίντεο: Embrace Darkness at Night στο "Credo Certainly Not Tomorrow"