Βοηθήστε στην καταπολέμηση του εθισμού στα οπιούχα παίρνοντας το άλμπουμ του συγκροτήματος Philly Area

Πάρα πολλοί metal μουσικοί - διάολο, πάρα πολλοί άνθρωποι - έχουν χάσει τη μάχη με τον εθισμό στα οπιοειδή. Από τον Dave Brockie στον Layne Staley μέχρι τους ανερχόμενους καλλιτέχνες που δεν τα καταφέρνουν ποτέ, είναι δύσκολο να κατανοήσουμε όλη τη μουσική που έχουμε χάσει από τον εθισμό στα ναρκωτικά και ένα σύστημα που αντιμετωπίζει την ασθένεια σαν έγκλημα αντί για πρόβλημα υγείας. 

Για το σκοπό αυτό, μια φιλανθρωπική δισκογραφική εταιρεία στη Φιλαδέλφεια ελπίζει να τιμήσει τη ζωή ενός τέτοιου μουσικού που έδειξε τεράστια υποσχέσεις αλλά πέθανε πολύ σύντομα.

Ο Mike Parry ήταν ο κιθαρίστας και τραγουδιστής του μετα-σκληροπυρηνικού συγκροτήματος Worshiper. Αν και σκληρή δουλειά και φρενήρεις ζωντανές εμφανίσεις όπου μπορούσαν να παίξουν, κέρδιζαν λίγο ατμό στην περιοχή της Φιλαδέλφειας στα μέσα της δεκαετίας του 2000. Μαζί με τους δια βίου φίλους του Κερτ Χάουαρντ και Μπέντζι Ντέιβις, ο Πάρι εργάστηκε για να γράψει, να ηχογραφήσει και να κυκλοφορήσει το ντεμπούτο τους δίσκο To Binge and Purge στο Λος Άντζελες. Αμέσως μετά, βγήκαν στην πρώτη και μοναδική τους περιοδεία με το Bad History Month της Βοστώνης.

Τελικά, χώρισαν όπως τόσα πολλά συγκροτήματα — η συνήθεια του Parry στα ναρκωτικά ήταν υπερβολική και λειτούργησε ως σφήνα μεταξύ του ίδιου και της μπάντας. Όλα τελείωσαν τραγικά όταν ο Parry υποτροπίασε και πέθανε στις 16 Ιουνίου 2021.

Από τότε, η Strange Mono Records συνεργάζεται με τα επιζώντα μέλη των Worshiper για να κάνουν remaster το μοναδικό τους άλμπουμ. Καθώς πλησιάζουν στην κυκλοφορία αυτής της ανανεωμένης έκδοσης τον Οκτώβριο, άρχισαν να δέχονται προπαραγγελίες, με το 100% των εσόδων να πηγαίνουν στο Prevention Point , έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό στη Φιλαδέλφεια με στόχο τη μείωση της βλάβης.

«Ελπίζουμε ότι αυτή η κυκλοφορία μπορεί να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα των Philly και να βοηθήσει στην προώθηση της υγείας, της ενδυνάμωσης και της ασφάλειας για τις κοινότητες που πλήττονται από τη χρήση ναρκωτικών και τη φτώχεια».

Το Worshiper's To Binge and Purge στο LA θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου και είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία μέσω του Strange Mono. Θα υπάρχει επίσης μια φιλανθρωπική παράσταση στις 15 Οκτωβρίου στο Century της Φιλαδέλφειας, με όλα τα έσοδα να διατίθενται στο Prevention Point.

The post Βοηθήστε να καταπολεμήσετε τον εθισμό στα οπιούχα παίρνοντας το άλμπουμ του συγκροτήματος Philly Area εμφανίστηκε πρώτα στο MetalSucks .

διαβάστε περισσότερα στην πηγή https://www.metalsucks.net/2022/08/19/charity-record-label-offering-worshiper-album-in-honor-of-late-singer-mike-parry/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Iron Maiden στην Ελλάδα

Πρεμιέρα βίντεο: Embrace Darkness at Night στο "Credo Certainly Not Tomorrow"