Πρεμιέρα βίντεο: Embrace Darkness at Night στο "Credo Certainly Not Tomorrow"

Με καταγωγή από την Ιβηρική Χερσόνησο, οι ασκούμενοι του μαύρου/θάνατου Noctem κρατούν τη μαύρη φλόγα αναμμένη με ήχο και στυλ στο νέο τους δίσκο, Credo Certe Ne Cras . Παρόλο που ο δίσκος δεν έχει κυκλοφορήσει για μερικούς μήνες, το MetalSucks έχει το χαμηλό επίπεδο στο βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω. 

Όπως και το «We Are Omega» που κυκλοφόρησε προηγουμένως, το «Credo Certe Ne Cras» είναι μια παραδοσιακή blackened death metal προσφορά, που συνδυάζει μελωδίες με τους blast beat και τα φωνητικά. Όποιος γνωρίζει την προηγούμενη δουλειά της Noctem, όπως το The Black Consecration του 2019 , θα παρατηρήσει αμέσως μια αναβάθμιση στην ποιότητα παραγωγής. Εκεί που οι προηγούμενες κυκλοφορίες ένιωθαν σαν να τους λείπει ένα πλεονέκτημα, το "Credo Certe Ne Cras" αφήνει χώρο για κάθε όργανο, δίνοντας στη μπάντα έναν πιο ζωντανό ήχο.

Όσον αφορά το κομμάτι, το Noctem λέει στο MetalSucks:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιτέλους φέρνουμε αυτή την τελευταία προσφορά από το επερχόμενο νέο μας άλμπουμ στην πιστή μας διαβολική ορδή! Αυτό το ομώνυμο κομμάτι συνδυάζει διάφορα στοιχεία του Credo Certe Ne Cras , όλα μέσα στα όρια ενός τραγουδιού. Παίξ'το δυνατά!"

Κοιταξε και μονος σου. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου στο MNRK Heavy .

The post Πρεμιέρα βίντεο: Noctem Embrace Darkness στο “Credo Certe Ne Cras” εμφανίστηκε πρώτα στο MetalSucks .

διαβάστε περισσότερα στην πηγή https://www.metalsucks.net/2022/08/19/video-premiere-noctem-embrace-darkness-on-credo-certe-ne-cras/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Iron Maiden στην Ελλάδα

Βοηθήστε στην καταπολέμηση του εθισμού στα οπιούχα παίρνοντας το άλμπουμ του συγκροτήματος Philly Area