Blackmore's Night - Sake of the Song (25th Anniversary New Mix) | Offici...

Οι Blackmore’s Night συνεχίζουν να μαγεύουν το κοινό τους με την επανέκδοση του θρυλικού άλμπουμ τους "Fires At Midnight", γιορτάζοντας την 27η επέτειό τους με μια έκδοση που σίγουρα θα λατρέψετε. Το άλμπουμ, που αρχικά κυκλοφόρησε το 2001, έχει επαναμιξαριστεί πλήρως από τα αρχικά multi-track masters, προσφέροντας μια νέα ακουστική εμπειρία για τους παλιούς αλλά και νέους φανς.

Αυτή η 25th Anniversary Edition του "Fires At Midnight" αναδεικνύει την εκλεπτυσμένη μουσική προσέγγιση της Candice Night και του Ritchie Blackmore, ενώ σας προσκαλεί να βυθιστείτε σε έναν κόσμο μεσαιωνικής φαντασίας και μελωδίας. Με την κυκλοφορία να είναι προγραμματισμένη για τις 27 Σεπτεμβρίου από την earMUSIC, η συλλογή αυτή αποτελεί ένα πολύτιμο κομμάτι για κάθε συλλέκτη και λάτρη της μουσικής.

Το άλμπουμ είχε ήδη κατακτήσει το κοινό από την αρχική του κυκλοφορία, φτάνοντας στο #9 των γερμανικών charts και καταγράφοντας τον πρώτο τους Top 10 δίσκο στη Γερμανία. Τώρα, με αυτή την ανανεωμένη έκδοση, οι Blackmore’s Night προσφέρουν ένα μοναδικό ταξίδι πίσω στο χρόνο με φρέσκο ήχο.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ακούσετε το lyric video του "Sake of the song", ένα κομμάτι που αρχικά κυκλοφόρησε ως B-side στο "The times they are a changin’" και στην ιαπωνική έκδοση του "Fires At Midnight".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Iron Maiden στην Ελλάδα

Βοηθήστε στην καταπολέμηση του εθισμού στα οπιούχα παίρνοντας το άλμπουμ του συγκροτήματος Philly Area

Πρεμιέρα βίντεο: Embrace Darkness at Night στο "Credo Certainly Not Tomorrow"