Mammothfest 2024: Πρόγραμμα και Εισιτήρια



Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν το τελικό line up.

Εισιτήρια διαθέσιμα ΕΔΩ.



Αγαπητοί φίλοι και υποστηρικτές του Mammothfest,

Για αρχή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την μέχρι στιγμής υποστήριξή σας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε για εσάς μία όμορφη φεστιβαλική εμπειρία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και -όπως οι αντιδράσεις σας δείχνουν- δεν είμαστε πολύ μακριά από τον στόχο!

Ο κύριος όγκος των συγκροτημάτων έχει ανακοινωθεί, όμως θα υπάρξουν μερικές ακόμη εκπλήξεις μέχρι την ολοκλήρωση του line-up. Stay tuned!

Στο μεταξύ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας τα daysplits, δηλαδή το πρόγραμμα καθεμίας εκ των τριών ημερών του φεστιβάλ.

Ελπίζουμε ο καθένας σας, να βρει κάτι που του ταιριάζει, σε αυτό το line-up που φτιάξαμε με πολλή αγάπη και προσήλωση!

Η ηλεκτρονική προπώληση μονοήμερων και τριήμερων εισιτηρίων έχει ξεκινήσει μέσω του more.com και του δικτύου καταστημάτων του.


Hard copy εισιτήρια θα βρείτε στα καταστήματα The Nephilim Store (Θεσσαλονίκη) και Metal Era (Αθήνα).


MAMMOTHFEST 2024

11-13 OCTOBER 2024 | MYLOS AREA, THESSALONIKI

Το Mammothfest επιστρέφει και είναι πιο δυνατό από ποτέ! Μετά από μια περίοδο ανασύνταξης, το κορυφαίο φεστιβάλ rock και metal της Βορείου Ελλάδος αναδύεται ξανά στον Πολυχώρο του Μύλου στη Θεσσαλονίκη. Από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου, ζήστε τρεις ημέρες γεμάτες συναυλιακές εμπειρίες που θα σας καθηλώσουν.

Το Mammothfest δεν είναι απλώς ένα φεστιβάλ· είναι μια έκρηξη ενέργειας που φέρνει την αλήθεια του ήχου που αγαπάμε. Με σχήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης αναβαθμίζεται, προσφέροντας ένα φάσμα από εναλλακτικό, σκληρό και ακραίο ήχο που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ακροατές.

Το φεστιβάλ δεν σταματά στη μουσική! Με side events και απρόβλεπτες εκπλήξεις σε κάθε γωνιά του χώρου, το Mammothfest υπόσχεται μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε.

Τα early bird εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα σε περιορισμένη ποσότητα και στην συμβολική τιμή των 66,6€. Αγοράστε τα τώρα και κερδίστε μοναδικό discount code για το official merchandise του φεστιβάλ, που θα ισχύει κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος του μεγαλύτερου rock/metal γεγονότος της χρονιάς. Κλείστε τώρα το εισιτήριό σας και προετοιμαστείτε για μια ανεπανάληπτη εμπειρία στον Μύλο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Iron Maiden στην Ελλάδα

Βοηθήστε στην καταπολέμηση του εθισμού στα οπιούχα παίρνοντας το άλμπουμ του συγκροτήματος Philly Area

Πρεμιέρα βίντεο: Embrace Darkness at Night στο "Credo Certainly Not Tomorrow"